Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste.

Rekisteriseloste alkaen 1.12.2015

Rekisterin ylläpitäjä

Pitopalvelu Monta Sorttia 
Y-tunnus: 2635073-8
Raanujärventie 400
95620 Aavasaksa
Puh. +358 40 673 7742

Monta Sorttia-sivuston asiakasrekisteri 

Asiakkaan tiedot asiakasrekisteriin tulevat asiakkaan rekisteröityessä montasorttia.fi -sivun käyttäjäksi tai kun asiakas syöttää tietoja sivustolle.

Rekisterin sisältö 

Rekisterissä säilytetään vähintään seuraavia tietoja:

  • Asiakkaan määrittelemä nimi
  • Asiakkaan määrittelemä käyttäjätunnus
  • Sähköpostiosoite

Sekä mahdollisesti asiakkaan itse lisäämät tiedot sivuston eri toimintoihin.

Rekisterin käyttö

Asiakasrekisterissä olevia henkilötietoja käytetään asiakasviestintään mahdollisesti lisätietoja tarvittaessa, asiakkaan tietojen ylläpitoon liittyvässä kommunikaatiossa tai asiakkaan tilatessa uutiskirjeen.

Rekisterin tietolähteet 

Asiakastiedot rekisteriin tulevat asiakkaan rekisteröityessä sivuston käyttäjäksi, syöttäessään tietojaan tai hänen omasta lisäyspyynnöstä. 

Rekisterin luovutus 

Asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja vain ylläpitäjän käytössä. Rekisteriä ei luovuteta, eikä myydä kolmansille osapuolille. Tietojen käsittelyyn voidaan käyttää kolmansia osapuolia, joille tietoja voidaan tällöin luovuttaa käsiteltäväksi ylläpitäjän lukuun.

Rekisterin säilytys

Rekisteriä säilytetään suomalaisella salasanasuojatulla tietokantapalvelimella. Rekisterinpitäjä pyrkii pitämään järjestelmän tietoturva tasoa yllä päivittämällä sen aina tietoturvallisimpaan versioon tai muuten varmistamaan tietokannan turvallisuuden. Rekisteristä voi olla rekisterinpitäjällä varmuuskopio paikassa johon ei ole ulkopuolisilla pääsyä.

Tarkistusoikeus 

Asiakkaalla on pyynnöstä oikeus tarkistaa tiedot, jotka hänestä rekisterissä säilytetään. Asiakkaalla on myös mahdollisuus päivittää tiedot sivuston kautta. Tietojen tarkistamiseksi asiakkaan tulee olla yhteydessä rekisterinpitäjään.

Kielto-oikeus

Asiakkaalla on mahdollista poistaa tiedot asiakasrekisteristä lähettämällä poistopyynnön sähkäpostilla tai lähettämällä allekirjoitetun pyynnön rekisterinpitäjän osoitteeseen.